17.8 C
Barcelona
martes, abril 16, 2024

Deltebre adequa la plaça dels Vents a Riumar

Must read

Deltebre ha inaugurat un nou espai públic al nucli de Riumar: la plaça dels Vents. Se situa a l’encreuament entre el carrer Coll Verd i el Passeig Marítim, en 4.339 metres que s’han adequat per convertir-la en un punt de trobada i activitats. La plaça, en la qual s’ha prioritzat l’ús de paviments de formigó per així reduir i facilitar les tasques de neteja, ha conservat el màxim possible les zones d’ombra mantenint les palmeres i també compta amb bancs, papereres i una pèrgola. També s’han instal·lat dotze noves faroles, projectors per enllumenar l’arbrat i 23 punts de llum al terra que marquen el camí d’accés.

La inauguració ha anat a càrrec de Juan Bertomeu, alcalde de Deltebre durant el mandat comprès entre l’any 1995 i 1999.
L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que «durant tots aquests anys hem estat abordant problemes estructurals a Deltebre i també al nucli de Riumar. Tota aquesta feina ha permès iniciar el procés de transformació d’un Riumar amb més i millors equipaments, infraestructures i serveis».

Soler ha afegit que «amb la plaça dels Vents volem seguir creant nous espais de cohesió i de trobada per a la ciutadania amb l’objectiu de fer un nucli i un municipi més amable».

l’actuació ha tingut un cost de 200.000 euros i és la primera fase del projecte d’enjardinament dels espais verds de Riumar, segons ha informat l’Ajuntament.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article

Catalonia Noticias