23.2 C
Barcelona
lunes, julio 15, 2024

Un total de 600 persones visiten el Museu del Celler de Vila-seca

Must read

Gairebé 600 persones, 595 concretament, han visitat ja el Museu del Celler de Vila-seca des de que va obrir les seves portes, el passat 15 de juliol.

Els visitants han pogut conèixer el procés de construcció del Celler mitjançant ulleres de realitat virtual, les quals els han traslladat a inicis del segle XX per a ser testimonis del naixement del Celler que, concretament, es va alçar l’any 1919 per l’arquitecte Pere Domènech i Roura.

A banda de la tecnologia de realitat virtual, els visitants també s’han endinsat a la sala on antigament s’elaborava el vi. En aquest espai s’hi pot trobar una projecció de vídeomapping i diverses pantalles interactives amb informació sobre el món del cooperativisme i l’arquitectura dels cellers de Catalunya. Des d’aquest mateix indret, es pot baixar a la sala de premsat, on es poden veure diverses màquines agrícoles antigues. Cal destacar que la visita també incorpora el visionat d’un vídeo de testimonis que parlen dels seus records de quan el Celler estava en actiu.

Les visites al Museu del Celler es realitzen en grups de 20 persones com a màxim i es poden comprar al web entrades.vila-seca.cat, tot recordant que l’horari per a visitar-lo és de dimarts a diumenge en les següents franges horàries: 10.00, 11.00 i 12.00 h del matí, i 17.00 i 18.00 h a la tarda. Les entrades tenen un cost de 4 euros (entrada general); de 2 euros, en el cas de ser major de 65 anys, ser estudiant o aturat, entre d’altres casos, i és gratuïta per a menors de 18 anys o titulars de la targeta VilaCard.

Cal recordar que es tracta d’un museu interactiu, que té com a objectiu divulgar la cultura del cooperativisme vinculat a la construcció dels Cellers monumentals de Catalunya, explicar el procés d’elaboració del vi i també la construcció del Celler de Vila-seca i la història del municipi a través de la seva Cooperativa Agrícola.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article

Catalonia Noticias