18.1 C
Barcelona
martes, abril 16, 2024

Alumnes planten arbres a diferents punts de la ciutat

Must read

Ahir es va celebrar l’activitat ‘Un arbre per Europa’, a diferents espais naturals de la ciutat, per part dels diferents centres educatius. Es tracta d’una proposta d’acció de neteja i plantada d’arbres, organitzada per Europe Direct, en col·laboració amb el Departament de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Tarragona.

Enguany, el projecte ha estat dedicat al consum responsable i al desenvolupament sostenible.

L’activitat s’emmarca dins del projecte Educació per la Pau i celebració conjunta del DENIP d’aquest curs, que ha arribat a la dècima edició.

Els sectors en els quals s’ha actuat són la Muntanya del Loreto, el parc del Pont del Diable, el parc de la Floresta i el camí de ronda de les platges.

La UTE Jardiners de Tarragona, una empresa formada per Urbaser-Ambitec que dóna servei a la conselleria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament des d’agost de 2018, ha volgut participar en l’activitat, fent una donació de 150 arbres de la varietat pinus pinea (pins pinyoners), que han estat plantats a la zona del Bauhaus.

També s’han donat 300 arbres més de la varietat quercus ilex (alzines), que han anat a parar a la zona de l’ermita del Loreto i a altres parts del Pont del Diable.

Aquesta empresa està molt conscienciada amb tots els temes relacionats amb el verd urbà i mediambiental.

L’arrelament i el coneixement de l’empresa en jardineria i de zones periurbanes amb força zones boscoses naturals ha portat a la companyia a emprendre una acció solidària amb el medi ambient de la ciutat.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article

Catalonia Noticias