17.1 C
Barcelona
martes, mayo 14, 2024

Dos nens en estat greu en ofegar-se en piscines ebrenques

Must read

Setmana negra a Tarragona. Si aquests dimarts informàvem de tres morts a l’aigua (una en una piscina particular de La Pineda i dos en platges de L’Ametlla de Mar i L’Hospitalet de l’Infant), les males notícies continuen amb dos ofegaments aquest dimecres, de dos menors d’edat que es troben actualment en estat greu.

El primer accident ha tingut lloc a les 10 hores, quan el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut de desplaçar-se ràpidament cap a una piscina particular de Tortosa, concretament al barri de Sant Llàtzer. Allí, s’hi havia ofegat un nen de tan sols 7 anys d’edat.

Les dues ambulàncies han intentat reanimar-lo i, en comprovar el seu estat, han decidit traslladar-lo en helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Una hora més tard

Tal com ha confirmat el SEM, una hora més tard, a les 11, s’ha prodït un segon episodi d’ofegament. En aquest cas, una nena de 9 anys que s’ha ofegat a la piscina municipal de Freginals.

Ha estat traslladada mitjançant un Suport Vital Avançat (SVA) a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, també en estat greu.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article

Catalonia Noticias